Uncategorized

Een kleine stap bleek toch een grote

Ongeveer een jaar geleden dacht ik dat een blog wel iets voor mij zou zijn. Maar toch heeft het tot vandaag geduurd voor ik ook echt de sprong in het diepe blogwater durfde wagen.

Ik heb lang getwijfeld over de inhoud die ik op mijn blog wil zetten. Als je artikels leest over hoe je een succesvolle blog maakt staat er bijna altijd dat je je best toespitst op 1 onderwerp: dat wat je het meest bezighoud. Maar wat doe je dan als je verschillende passies hebt? Uit mijn zoektocht in mezelf weet ik nu dat veel van mijn passies eigenlijk onder dezelfde grote verzameling terecht kunnen. Mijn passie is creatief bezig zijn. Of het nu met naald en draad of met verf, papier, wol, vilt of klei is. Maar ook fotografie valt onder deze noemer.

In deze blog wil ik mijn creatieve processen en resultaten met jullie delen. Reeds 20 jaar geef ik les in verschillende creatieve ‘diciplines’ en dat wil ik via deze weg nu ook met een groter publiek doen.

Ook bloggen is een creatief proces waarin ik nu de eerste beginners-stapjes gezet heb, en ik hoop dat ik hierin nog sterk mag groeien.

Jij kan me hier ook bij helpen: heb je suggesties, vragen, opmerkingen, … dan hoor ik dat heel graag. Zo kunnen we elkaar creatief versterken.

2 gedachten over “Een kleine stap bleek toch een grote”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s