Uncategorized

Quilters UFO’s

Sinds kort wonen we in onze nieuwbouwwoning, en ben ik in de weer om mijn hobbykamer op zolder in te richten. Het is een hele klus want ik heb wel wat spullen bij elkaar verzameld.

Met al dat uitpakken en alles over verschillende kasten te verdelen ben ik ook wel wat UFO’s tegengekomen. UFO’s zijn UnFinished Objects en de mijne bevinden zich in alle mogelijke stadia: van net begonnen tot zo goed als af. Ja, sommige dingen zijn zover af dat ik me echt afvraag hoe het komt dat ik er dat laatste half uurtje net niet heb bijgedaan. Voor andere zaken weet ik nog niet waar ik ermee naartoe wil.

Er liggen ook nog een heleboel stofjes in pakketjes bij elkaar klaar om mee te beginnen, sommige zelfs al met een patroon. Maar ik heb mezelf voorgenomen dat ik eerst de UFO’s wil afwerken. Toch die waarvan ik al weet waar ik ermee naartoe wil. Vooraleer ik nog aan een nieuwe begin.

Ik hoop dus dat ik binnenkort enkele van deze UFO’s aan jullie kan tonen, maar dan afgewerkt.

Vandaag had Alexia haar allereerste zwemles, na 5 maanden op de wachtlijst te staan. En ik heb me voorgenomen om elke week in de cafetaria aan een UFO te werken.

Het allereerste project dat ik ga afwerken is een quiltje waarvan ik een boek wil maken om aan elkaar te naaien lapjes bij elkaar te houden en te vervoeren.

De top is af en de lagen gedriegd. Dus enkel nog quilten en afwerken.

Foto volgt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s