Handwerk

Mijn allereerste zelfgemaakte kleedje

Een hele tijd geleden vond ik op Pinterest het patroon van de Eva dress. Op deze website vind je het gratis patroon en uitleg.
De stof kocht ik vorige zomer met het gedacht een nieuw kleedje te hebben voor de herfst, maar met de bouwwerken en de verhuis geraakte ik er niet toe om het eerder af te werken. Maar nu het af is ben ik er superfier op.

image

Ik heb het wat korter gemaakt en de rok minder wijd omdat mijn figuur zich daar niet toe leent. Ik had wel wat moeite met de uitleg, waarschijnlijk door mijn beperkte naai-ervaring. Maar eigenlijk is het niet zo moeilijk en ik ga het zeker nog maken in andere stofjes.

image

4 gedachten over “Mijn allereerste zelfgemaakte kleedje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s