Handwerk

Week 24

Deze voormiddag al genoten van een wandeling in het bos. Vol met de geuren van natte bladeren en nat zand. Doe daar nog een leuke babbel met een vriendin en onze dochters bij en het was zalig!

Het is ook weer terug wat warmer. Veel appelblauwzeegroene en groene stofjes deze week.

Ondertussen ook de maand mei in elkaar gezet. Tegen het einde van deze maand wil ik de eerste 6 maanden al eens helemaal afwerken en aaneen naaien. Superbenieuwd naar dat resultaat.

Juni is ook de laatste ‘groene’ maand, vanaf juli worden de boordjes rood. Ik heb ook nog een kleur toegevoegd aan mijn thermometer. Waar ik eerst had gezet dat alles vanaf 35° bordeau zou zijn heb ik dat nu aangepast naar alles van 35° tot 37°. En alles vanaf 38° wordt bruin. Want ik vermoed dat de zomer anders vooral heel bordeau zou zijn en zo hoop ik er dan toch nog wat extra kleur in te steken.

Verder zijn er ook nog wat blokken bijgekomen in de reeks voor supernova. Superleuk vind ik die kleuren. Momenteel verschuif ik telkens 2 kleuren en volg ik de regenboog. En daarna nog eens in de andere richting denk ik en nog een paar met gemengde kleuren om aan de 18 blokken te komen die nodig zijn.

Ideeën zijn zeker welkom 😁.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s