Handwerk

Week 37

Wat een rare week.

Maandagnamiddag kwam den oudste ziek thuis van school en dinsdag had ik zowat dezelfde symptomen. Buikgriep kwam direct bij me op, maar toen ik de dokter belde voor een raadpleging, kreeg ik direct de mededeling dat we een coronatest moesten laten afnemen. Dus dat hebben we dan maar flink gedaan en daarna tot donderdag in quarantaine in afwachting van het resultaat (dat gelukkig negatief was).

Gelukkig kan ik van thuis uit werken en heb ik er dus niet veel hinder van ondervonden. Daarnaast heb ik nog veel kunnen naaien want ik kon ’s avonds toch niet buiten.

Zo kon ik nog 3 blokken van de nova star ineen zetten. Nog 6 te gaan. En ook de laatste maanden van de temperatuurquilt zijn aan de vorige geraakt šŸ˜. De beren zijn even blijven liggen want mijn machine moest binnen voor nazicht. De onderste transporteur bleef beneden hangen. Volgende zaterdag mag ik het terug ophalen.

Ik ben heel tevreden met het resultaat en kan niet wachten tot de laatste 4 maanden erbij hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s