Handwerk

Week 38

Hoi iedereen, deze week weer een kort berichtje want ik heb niet zoveel genaaid.

Wel zijn alle lapjes voor de laatste 6 super nova blokken getekend en geknipt, dus binnenkort kan ik de hele quilt laten zien.

Ik ben deze week begonnen met badminton. Super fijn om dat nog eens te doen. Vele leuke jeugdherinneringen aan badminton, maar nog véél oefenen voor ik op een redelijk niveau kan spelen. Maar het is vooral voor het plezier en om wat beweging te hebben en hopelijk ook de zoon van 18 terug wat in beweging te krijgen zodat al zijn coronakilos wegsmelten 🤣.

De warmtepiek deze week heeft voor het laatste rode lapje in de temperatuurquilt gezorgd denk ik. Waarschijnlijk vanaf nu enkel nog wat geel en groen en steeds meer turquoise, blauw en later terug paars.

Ik kijk er wel naar uit. De herfst is mijn favoriete seizoen.

Wat is jullie favoriete seizoen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s