Handwerk

Week 47

Tis maar een kort berichtje deze week want de zin om te naaien zat er niet zo in. Kan al eens gebeuren hé 😅.

Wel weer een quiltje afgewerkt, ik liet het vorige week al zien, maar nu is de bias er ook rond. Ik had deze eigenlijk in het donkere paars willen doen, maar ik kwam een 30 cm tekort. Dan maar een ander stofje uit de quilt laten terugkomen.

Toen ik vanmiddag mijn temperaturen bij op de lijst schreef zag ik dat er nog maar 6 updates komen voor de temperatuurquilt en dan is de top al af. Het jaar is echt voorbij gevlogen.

Het zal raar zijn om niet meer elke week te gaan kijken wat de temperaturen waren en de betreffende stofjes uitzoeken.

Maar ik ga niet in een zwart gat vallen of zo hoor 😁. Nog UFO’s genoeg om af te werken. Zeker al 7. Maandag nog even stof halen voor 5 achterkanten zodat ik er binnenkort een paar machinaal kan quilten.

Verder heb ik ook nog massa’s ideeën voor nieuwe projecten dus we blijven doordoen.

Stay tuned. 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s