Handwerk

Temperatuurquilt 2020

Goedemorgen iedereen en de allerbeste wensen voor 2021. Ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen dit jaar.

Vandaag wil ik jullie graag even terug meenemen naar 2020. Een raar jaar, en voor velen een jaar om snel te vergeten, maar voor mij ook een heel mooi jaar met een heel pak hoogtepunten. En uiteraard steeds met 1 oog op de thermometer gericht šŸ˜.

Even alle maanden op een rijtje:

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Het was zo leuk om dit elke week en elke maand met jullie te delen en ik ben super fier op het resultaat. Nu moet ik enkel nog beslissen of ik hem zo afwerk of nog een boord aanzet. Wat zouden jullie doen?

Ondertussen heb ik de berenquilt terug vastgepakt dus binnenkort kan je daar een update van verwachten. Tot snel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s