Handwerk

Kiekeboe kabouter

Na een jaar alle weken updates sturen, moest ik even een rustpauze inlassen. Even was ik inspiratieloos en wist niet wat schrijven. Vele projecten zitten ook in de laatste fase van afwerking waardoor er minder te melden is.

Net voor de kerstvakantie kocht ik stof om 6 quilts te dubbelen en af te werken, maar daaraan beginnen is altijd iets waar ik me echt aan moet zetten. Zeker nu ik er zoveel heb opgespaard in afwachting van ze machinaal te kunnen quilten.

Ik vind het toch nog een enge gedachte om die top, waar zoveel uren inzitten, onder de machine te steken met het risico dat het machinale quilten tegenvalt. Maar om te leren moet je oefenen zeg ik altijd tegen mijn kids dus wordt het tijd dat ik me daar zelf ook eens achter zet. En na de proeflapjes nu ook eens echt een sprei te quilten.

Dus binnenkort zeker een update met verschillende afgewerkte projecten.

Ondertussen kon ik het echter niet laten om toch ook weer met iets nieuws te beginnen. Na de verhuis heb ik eens gerommeld in mijn stoffendozen. En alle lapjes die niet groter zijn dan een fat eight heb ik bij de bak met kleine restjes gestoken en ik ben begonnen met ze in reepjes te knippen.

16 logcabin lapjes heb ik al genaaid, maar vandaag maakte ik mijn favorietje tot nu toe. Kabouter pinnenmuts paste precies in het middelste lapje en met zijn grote smile past hij perfect op deze prille zonnige lentedag. Daarom wou ik hem toch even met jullie delen šŸ˜‹.

Tot binnenkort met meer UFO updates.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s