Wat doet Handtelier

Wat kan Handtelier voor jou betekenen?

392123_144411372333423_891273287_n

Bij Handtelier kan u terecht voor workshops/lessen boordevol creativiteit. En dit zowel voor volwassenen als op kindermaat.

Hieronder vind je een greep uit het aanbod:

          Patchwork:
o    met de hand: de basiscursus (3 lessen), appliqueren, English paper piecing, gebogen lijnen, …
o   Machinaal: paperpiecing, verdwijnende blokken, …

          Juwelen maken: met parels, gehaakt, uit fimo bv. Mokumegane techniek, …

          Fimo: figuurtjes, diertjes, cabouchon met bloempjes of kindjes, …

1e7e0fef6bf4c1073544fb4710f19e9f
          Haken: basis, amigurumi, …
          Beren maken in mohair
          Origami
          Shadowpaint
          Keramiekschilderen
          Scrapbooking
         

Staat uw interesse er niet tussen? Dan kan je me steeds contacteren en zal ik bekijken of ik dit aan de lijst kan toevoegen. Ik probeer zoveel mogelijk ‘op maat’ te werken.

Omdat ik geen eigen ruimte ter beschikking heb zijn alle workshops op aanvraag bij jou thuis of in een zaal(tje) en dit vanaf 3 personen. Het maximum aantal is per workshop verschillend, maar ligt meestal rond de 8 deelnemers.

Workshops kunnen zowel overdag als ’s avonds en ook in het weekend georganiseerd worden. Gewoon gezellig met wat vriendinnen of met de kids, als deel van een feest of activiteit,…

Iets anders waarvoor je Handtelier kan inschakelen is voor het ontwerpen en/of uitvoeren van je doopsuiker, kraam-, communie-, of huwelijksattenties, …

unspecified

Wil je een persoonlijk tintje geven aan je attenties, maar kom je inspiratie tekort? Wil je alles zelf maken, maar heb je tijd tekort? Hierin kan Handtelier een handje helpen.

Verder neem ik soms ook deel aan marktjes voor creatieve mensen waar ik dan mijn zelfgemaakte spulletjes verkoop. Op de facebookpagina van Handtelier staat ook een groot deel van de collectie die te koop is.

Voor meer informatie, prijzen en suggesties kan je me steeds contacteren.